Dansschool Assendelft

DANSSCHOOL ASSENDELFT

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR

Dansschool

Op de plek waar vroeger de Dansschool gevestigd was aan de Dorpsstraat, worden 21 nieuwbouwwoningen met een moderne en Zaanse uitstraling ontwikkeld. Achter de lintbebouwing van de historie rijke Dorpsstraat. Het project bestaat uit negen semi-vrijstaande woningen (type Salsa) en twaalf rijwoningen (type Tango). Deze woningen liggen aan een rustig woonerf met beplanting.

Wonen aan een rustig woonerf achter de langste Dorpsstraat van Nederland? Dat kan in Assendelft!
Achter de pittoreske lintbebouwing van de Dorpsstraat van Assendelft wordt met het project De Dansschool gelegenheid voor rustig wonen gerealiseerd. De woningen hebben alle voordelen van nieuwbouw, maar zijn toch onderdeel van het oude dorp van Assendelft. De Dorpsstraat is met zijn 7,2 kilometer de langste ‘Dorpsstraat’ in Nederland. Deze straat verbindt verschillende buurtschappen van Assendelft met elkaar.

Kwalitatief en duurzaam bouwen
Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van een bovengemiddeld afwerkingsniveau, worden de woningen net even mooier en beter uitgevoerd dan gebruikelijk is in de markt.

Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming.

Type Salsa, 9 vrijstaande woningen, verkoopprijs vanaf circa € 520.000,- v.o.n.
De woningen zijn vrijstaand, maar zijn aan elkaar verbonden via grote bergingen. Ze hebben een ruime kavel aan het water met een eigen parkeerplaats en bevinden zich aan het einde van een rustig woonerf.

De woningen hebben hun entree aan de voor- of zijkant. Deze entree komt uit in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer en een toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een open keuken en aan de achterzijde een ruim leefgedeelte. Middels openslaande deuren is de achtertuin te bereiken.
Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang aan drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een ligbad, betegelde douchehoek, wasbak met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet.
De zolderverdieping is optioneel, naar eigen smaak in te delen.

Comfort en een modern Zaans uiterlijk horen bij deze woningen! De hele woning is voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp om uw woning en water te verwarmen.

Type Tango, 12 rijwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 335.000,- v.o.n.
De gemetselde gevels met koperkleurige details, sieren deze woningen. De achtertuinen van deze woningen zijn gesitueerd op het zuidoosten en zijn bereikbaar via een achterpad. De voorzijde van de woningen is gelegen aan het woonerf.
De begane grond bestaat uit een hal met toiletruimte en een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer geven de openslaande deuren toegang tot de tuin met berging.
Op de eerste verdieping biedt een overloop toegang tot drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet.
De zolderverdieping is optioneel, naar eigen smaak in te delen.

Optiepakketten
Een aantal opties hebben wij al voor u uitgewerkt. De uitbreidingsmogelijkheden verschillen per woning en staan op de verkooptekeningen. Bij alle vrijstaande woningen en rijwoningen is het mogelijk de begane grond uit te breiden met een uitbouw aan de achterzijde. Bij de woningen met een grote berging kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van de berging bij de woonkamer te voegen.
In enkele gevallen is het ook mogelijk een dakkapel te plaatsen. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat de woning nodig heeft en de plaatsing van deze zonnepanelen.
De kopersbegeleider kan u meer vertellen over de uitbreidingsmogelijkheden.

Kenmerken

Prijzen
vanaf € 335.000,-
Woonoppervlak
100 - 250m2
Kaveloppervlak
300 - 650m2
Aantal kamers
4 - 6

Locatie

Inschrijven

  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwproject Dansschool Assendelft?

  • Wat zijn jouw wensen voor nieuwbouwproject Dansschool Assendelft?