Gouwpark Zaandam

Prachtige groene woonwijk tussen de Zaan en de Gouw in Zaandam

Gouwpark Zaandam

Gouwpark in Zaandam ligt strategisch tussen de rivieren de Zaan en de Gouw en grenst direct aan het Burgemeester In’t Veldpark en de wijk Hoornseveld.
Je kunt je bijna geen mooiere plek bedenken voor een prachtige nieuwe woonwijk met veel buitenruimte en groen. Kinderen kunnen veilig op de fiets naar de dichtbij gelegen sportverenigingen en scholen. Golfen, kano varen, winkelen of wandelend een frisse neus halen. Alles vindt u in de directe omgeving. Van AH XL tot en met openbaar vervoer en de prachtige Heemtuin.

Groen en centraal gelegen

Gouwpark wordt een buurtje op zich in een parkachtige omgeving met veel buitenruimte en groen. Gezinnen hebben hier alle ruimte en een stevige basis. Kinderen kunnen veilig op de fiets naar sportverenigingen en scholen. En ouders zitten zo op de snelweg naar hun werk. Een frisse neus haal je in het naastgelegen park of langs de rivier de Gouw waar een deel van de woningen aan ligt. Je woont op een steenworp afstand van het centrum, maar bent ook zo in Amsterdam.
De verkoop start rond de zomer van 2019. Geïnteresseerden wordt verzocht om zich via de projectwebsite in te schrijven als belangstellende.

Laanwoningen
Koopsomindicatie vanaf EUR 400.000 v.o.n.
Oppervlakte circa 149 m2

Aan het groene en autovrije plein komen 25 stoere laanwoningen. De woningen worden gebouwd met traditionele baksteen met vele aantrekkelijke details in het metselwerk. Hierdoor krijgt de woning een stoer en industrieel karakter. Met drie volledige woonlagen zijn de woningen bijzonder ruim en op verschillende manieren in te delen. Doordat de derde woonlaag volledig is ontstaat de mogelijkheid om de woning te voorzien van wel 6 slaapkamers. Achter de woning komt een zonnige tuin met losse buitenberging. Parkeren kan op je eigen parkeerplaats in het binnenterrein.

Verandawoningen
Koopsomindicatie vanaf EUR 325.000 v.o.n.
Oppervlakte circa 116 m2

De verandawoningen zijn nét even anders dan je misschien gewend bent. De woningen liggen aan het groene plantsoen en hebben een aantrekkelijke indeling. Aan de voorzijde van de woning, op de begane grond komt een leefkeuken die met dubbel openslaande toegang biedt naar een veranda. Daarboven komt op de eerste verdieping de ruime woonkamer (35m2) met een ruim terras (17m2) op de middag- en avondzon. Tot slot zijn er drie slaapkamers en een complete badkamer op de tweede verdieping. Achter de woning, op het binnenterrein zijn twee privé parkeerplaatsen.

Hofwoningen
Koopsomindicatie vanaf EUR 425.000 v.o.n.
Oppervlakte circa 144 m2

Het binnengebied van Gouwpark krijgt een vriendelijk en ‘dorps’ karakter. De Hofwoningen komen (zoveel mogelijk) aan autovrije woonstraten of een groen plantsoen. De woningen zijn er in twee breedtes (5,7 en 6,0 meter) en daarmee extra ruim van opzet. Qua uitstraling is gekozen voor een warme kleur baksteen met een antracietkleurige en lichte accentkleuren. Doordat de gevel van de hoekwoningen helemaal doorloopt tot aan de nok krijgen deze een extra ruime zolderverdieping. Achter de woning komt een tuin met vrijstaande buitenberging. Parkeren kan zoveel mogelijk op je eigen parkeerplaats in het binnenterrein.

Herenhuizen
Koopsomindicatie vanaf EUR 525.000 v.o.n.
Oppervlakte circa 171 m2

Klassieke grachtenpanden in een eigentijdse architectuur. De individueel vormgegeven herenhuizen liggen op één van de mooiste plekken in de omgeving. Aan de voorzijde, slechts gescheiden door een fiets- en wandelpad liggen de woningen aan het brede water van De Gouw. Vanuit de eetkeuken, op de begane grond beleef je het water optimaal. Zodra je op de eerste verdieping komt, in de woonkamer van circa 60m2, heb je schitterende uitzichten over de Gouw en het park aan de overzijde. Aan de westzijde van de woonkamer komt een zeer ruim terras die in de middag én avond volop zon heeft. De woning is uitermate flexibel indeelbaar. Denk hierbij aan een kantoor- of atelierruimte. Ook een gastenverblijf met eigen badkamer behoort tot een van de talloze mogelijkheden. Achter het herenhuis is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

Appartementen

Koopsomindicatie vanaf EUR 350.000 v.o.n.
Oppervlakte circa 92 m2

BINNENKORT IN VERKOOP: “RESIDENCE WILLIAM”

De historie van de kleine oliemolen “de Koning William” (1690) is onlosmakelijk verbonden met de locatie waar de nieuwe woonwijk Gouwpark verrijst. Op een prominente plek in het plan, komt een aantrekkelijk vormgegeven appartementengebouw in een V-vorm. Dit robuuste ‘bakstenen’ gebouw huisvest straks in totaal circa 125 appartementen en krijgt de naam Residence William, als ode aan het kleine molentje. Binnen het gebouw komen aan de zijde van het ziekenhuis circa 75 huurappartementen. In de andere vleugel, aan de zijde van het Burgemeester In ’t Veldpark, komen 50 koopappartementen die bereikbaar zijn via een eigen, ruime, entree.

DRIE- EN VIERKAMERAPPARTEMENTEN
De appartementen liggen op de 1e tot en met de 7e woonlaag van het gebouw. Deze drie- of vierkamerappartementen hebben verschillende oppervlaktes vanaf circa 75 tot circa 120 m² en krijgen een aantrekkelijke indeling en een ruim balkon met een ligging op het zuiden. Op de begane grond komen de individuele bergingen en op het binnenterrein liggen privé parkeerplaatsen.

PENTHOUSES

Op de bovenste verdieping (8e) komen enkele penthouses met oppervlakten vanaf circa 100 tot 185 m2 en (dak)terrassen (circa 20 tot 50m2). De penthouses krijgen allemaal een aantrekkelijke indeling en een bovengemiddelde buitenruimte.

UITZICHT

Vanaf de tweede verdieping kijk je al in zuidelijke richting naar het Burgemeester In’t Veldpark. De hoger gelegen appartementen kijken uit over het park richting Zaandam en hebben in de verte zicht op Amsterdam.

Kenmerken

Prijzen indicatie
€ 325.000,- tot € 525.000,-
Woonoppervlak
116 - 171m2
Aantal kamers
5

Locatie

Inschrijven

  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwproject Gouwpark Zaandam?

  • Wat zijn jouw wensen voor nieuwbouwproject Gouwpark Zaandam?