Van Drunen

Beschrijving

Momenteel zijn er nog 2 appartementen, 2 geschakelde villa's en 1 penthouse beschikbaar!

DE BOUW IS GESTART!
De bouw van deze woningen is (bijna) gereed, je kan na het rondkrijgen van je financiering meteen aan de slag!

Nieuwbouwwoningen aan het water in Edam
Om de hoek van het Fort bij Edam en op loopafstand van het sfeervolle hart van Edam komt nieuwbouwplan Van Drunen. Precies op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks ‘werfelend’ wonen aan het water. Kiest u voor een ongekend heerlijk buitenleven in een historisch stadje dat een rijkdom heeft aan faciliteiten, voorzieningen, horeca en watersportmogelijkheden?

Nieuwbouw, gebouwd op historische fundamenten van Edam
Letterlijk op de fundamenten van de oude loodsen wordt de nieuwbouw van Van Drunen gerealiseerd. En dat stukje historie ziet u straks terug in de architectuur, vorm en materialen. Vanaf uw zonnige terras of balkon kijkt u uit op groen en/of water. Aan de steiger dobbert uw sloep. Stap in en vaar het Markermeer op of Edam in. Wat een leven! En dat op een kleine twintig minuten rijden van Amsterdam.

Interesse in een nieuwbouwwoning op Van Drunen in Edam?
Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid.
Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op deze onontdekte parel in Edam? Bekijk dan het woningaanbod, lees meer over Edam en ontdek dat u hiervandaan in slechts 20 minuten naar Amsterdam rijdt.

Bekijk de website www.wonenopvandrunen.nl en vergeet niet uw gegevens achter te laten, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Projectsite

Kenmerken

Projectstatus
Actueel
Prijzen
Te koop van € 349.000,- tot € 657.500,-
Woonoppervlak
80 m2 tot 196 m2
Inhoud
286 m3 tot 757 m3
Kaveloppervlak
154 m2 tot 165 m2
Slaapkamers
2 tot 4