Wijdevilla's Assendelft - Assendelft

Beschrijving

Op een uniek plekje in de polder met fraai uitzicht of doorzichten over de natuur van Busch en Dam worden 25 vrijstaande villa’s gebouwd op riante kavels, direct aan het water gelegen. Weg van de drukte van de stad met het gevoel van echt buiten zijn.

Modern, maar wel met een nostalgisch tintje. 
De 25 woningen hebben een woonoppervlak vanaf 176 m2 met standaard vijf slaapkamers. Hoewel de ontwerpen duidelijk familie van elkaar zijn, hebben ze elk hun eigen Zaanse karakter en kenmerkende accenten. Met gevels van hout of natuurlijk een combinatie van hout en baksteen.
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn zeer duurzaam. Welk woningtype u ook kiest, u kiest voor een woning die ruim is opgezet en voldoende ruimte biedt voor een inrichting naar uw smaak. 

Kreekrijk, de nieuwste woonwijk van Assendelft
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk is een complete woonwijk met alles in de buurt wat u nodig heeft.  Het winkelcentrum de Saen biedt u een keur aan winkels voor dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. In het winkelcentrum zit ook een zorgcentrum met huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum.
Verkeersveiligheid en speelvoorzieningen zijn speerpunten in de aanleg van Kreekrijk. Er is een basisschool voorzien in de wijk zelf. Lopen naar school, wandelen richting de sportvelden, spelen op straat, varen naar het avontuur… Kreekrijk wordt een kinderparadijs! Tieners vinden net zo gemakkelijk hun weg naar het middelbaar onderwijs. Op slechts een paar minuten fietsen worden in verschillende scholengemeenschappen de niveaus van vmbo tot en met vwo geboden. 

De inschrijving is gesloten. U kunt zich nog wel als reserve kandidaat aanmelden via de website. Op 28 juni vindt de toewijzing plaats en daarna worden de kandidaten zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Vanaf donderdag 1 juli vinden de eerste nieuwbouwgesprekken plaats.

Projectsite

Kenmerken

Projectstatus
Actueel
Prijzen
Te koop van € 750.000,- tot € 925.000,-
Woonoppervlak
176 m2 tot 220 m2
Kaveloppervlak
364 m2 tot 576 m2
Slaapkamers
5 tot 5