Brokking aan de Zaan Sluiswoningen - Wormerveer

Beschrijving

Alle Sluiswoningen in project Brokking aan de Zaan in Wormerveer zijn inmiddels verkocht!

De inschrijving is gesloten en inmiddels zijn alle 10 bijzondere sluiswoningen in Brokking aan de Zaan, Wormerveer, toegewezen. Met Brokking aan de Zaan is de noordelijke Zaanoever ingrijpend getransformeerd van industrieel gebied naar aantrekkelijke woonwijk. Deelplannen De Tuinen en Het Arsenaal naderen hun voltooiing. Zowel de tijd als de grond zijn rijp voor de volgende fase. 

De Sluiswoningen

Rond de oude fabriek uit 1930 zijn eilanden gerealiseerd waardoor het water van de Zaan verder reikt en de woningen van de eerste plandelen directe oeververbinding hebben. De Sluiswoningen markeren het aanzicht van de wijk vanaf de Noorddijk. De stijl is geïnspireerd op Het Arsenaal, de duurzaamheid meet zich aan De Tuinen. Best of both worlds, binnen bereik!

Binnen wonen
De Sluiswoningen kennen twee varianten. De tussenwoningen krijgen drie volwaardige woonlagen en een riante 130 m2 woonplezier. Dat betekent vier slaapkamers van elk minimaal 14 vierkante meter! Living en leefkeuken krijgen beneden volop de ruimte. Ditzelfde geldt voor de kopwoningen, met twee woonlagen, drie slaapkamers en een inpandige berging op de begane grond. 

Buiten leven
Alle Sluiswoningen worden aan twee kanten omsloten door tuin. Zo wordt elk zonuur benut om te genieten. Dubbele openslaande deuren leiden naar de buitenruimte, waar voor de tussenwoningen een separate berging wordt gerealiseerd. 

Bereikbaarheid
Brokking aan de Zaan ligt aan de Noorddijk in Wormerveer, gemeente Zaanstad. De dijk leidt naar het pittoreske Westknollendam, met de gezellige jachthavens en restaurants aan het water. Wormerveer biedt alle gezinsvoorzieningen, zowel onderwijs, boodschappen, sport en spel zijn dichtbij. Forenzen vinden snel hun weg. Binnen 20 minuten rijden zij op de ring A10. 

Projectsite

Kenmerken

Projectstatus
Afgerond
Woonoppervlak
86 m2 tot 129 m2
Inhoud
230 m3 tot 350 m3
Slaapkamers
3 tot 4