De Velden Kreekrijk - Assendelft

Beschrijving

DE VELDEN KREEKRIJK
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in project De Velden. In totaal worden 111 nieuwe woningen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 55 woningen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is.

KREEKRIJK: DE NIEUWSTE WIJK VAN ASSENDELFT
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

KREEKRIJK DE VELDEN
De Velden in Kreekrijk bestaat totaal uit 111 woningen, waarvan 77 eengezinswoningen en 34 appartementen verdeeld als koop- of huurwoning. De woningen worden over vier velden gerealiseerd en zijn onder te verdelen in:
  • 36 Rijwoningen
  • 18 Twee-onder-een-kapwoningen
  • 1 Vrijstaande woning
  • 8 Beneden- bovenwoningen
  • 14 Rug-aan-rugwoningen (huur)
  • 34 Appartementen (waarvan 15 huur)
DE KWALITEITEN VAN DE VELDEN KREEKRIJK
De woningen zijn over vier velden verdeeld, omringd door water en groen. Dit wordt een bijzonder buurtje, op een unieke plek. Een nieuwbouwwijk van nu, met gevarieerde woningen en een sterke eigen identiteit. Wat mag je verwachten?
  • Alle woningen hebben een extra brede beukmaat van 6 meter 
  • Veel ruimte: alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een compleet ingerichte zolderverdieping met 2 kamers en een bergruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting.
  • Een zeer duurzame uitvoering met een bodemwarmtepomp (in eigendom) met een voorraadvat van 240 liter welke voorziet in vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen. 
  • Mooie materialen in een traditionele Zaanse architectuurstijl. Kijk voor de kleurstelling van de gevels, dakpannen en gevelbekleding van jouw favoriete woning in de uitgebreide brochure op www.develdenkreekrijk.nl.

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan in via het digitale inschrijfformulier binnen je persoonlijke accountomgeving. Alle belangrijke verkoopdocumentatie is te vinden op: www.DeVeldenKreekrijk.nl

Projectsite

Kenmerken

Projectstatus
Actueel
Prijzen
Te koop van € 497.500,- tot € 769.000,-
Woonoppervlak
128 m2 tot 180 m2
Kaveloppervlak
145 m2 tot 400 m2
Slaapkamers
4 tot 5