Eilands' Eigen - Amstelveen

Beschrijving

Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen en appartementen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin en riant terras, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. Word jij ook Eilander?

De verkoop van de woningen is verdeeld in twee fases: de PreSale en de Vrije Verkoop.
Tijdens de PreSale kun je jouw droomwoning alvast reserveren. In de PreSale zijn de definitieve prijzen van de woningen nog niet bekend en reserveer je (met een Reserveringsovereenkomst) in prijsrange. In de Vrije Verkoop zijn de definitieve prijzen bekend en teken je gelijk de Koop- en aannemingsovereenkomst.

De PreSale
Op 25 juli start de PreSale voor Eilands’ Eigen. De PreSale geeft jou de kans om vóór het tumult van de vrije verkoop jouw droomwoning alvast te reserveren. Als je dat doet, dan halen wij per direct jouw woning van de lijst met beschikbare bouwnummers en heb jij 100% zekerheid dat je een nieuw thuis hebt. In deze tijd van woningschaarste en een enorme vraag naar gasloze en energiezuinige woningen uiteraard een groot voordeel!

Hypotheekvoordeel
Ook kun je met een Reserveringsovereenkomst nu al een hypotheek aanvragen via VORM Sales & Finance. Alle voordelen vind je hier. In deze onzekere tijden van hypotheekrente (de rente lijkt nu weer dalend te zijn) is het mooi om een hypotheekofferte te hebben waarin je maximale maandlast vastligt terwijl je wél profiteert van de verwachte rentedaling als de hypotheekrente bij notarieel transport lager is!

De spelregels
De spelregels zijn simpel: voor iedere woning is een prijsrange vastgesteld. Je reserveert tegen de bovenkant van de prijsrange.

Uiteraard is het niet de bedoeling van VORM om ‘reservisten’ te duperen. Vallen de bouwkosten mee (en dat hópen we natuurlijk) en is de definitieve prijs van jouw woningtype lager dan de prijs waarvoor je gereserveerd hebt, dan krijg je van VORM het verschil in meerwerk terug. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een dakkapel, uitbouw, keuken of sanitair.

Borg en financiële check
Voor een reservering vragen wij een borg ter hoogte van 0,5% van de waarde van de woning die je wilt reserveren. Ook is een financiële check door VORM Sales & Finance onderdeel van het reserveringsproces.
De borg krijg je uiteraard teruggestort bij notarieel transport van je woning.
De borg en de financiële check zijn er als zekerheid. Een gereserveerde woning verdwijnt direct van de markt en kan niet meer door iemand anders worden gekocht. Uiteraard is dit een risico voor VORM; mocht de ‘reservist’ de woning niet kúnnen of willen kopen, dan duperen we hiermee andere kopers. Dat risico willen we zoveel mogelijk tegengaan.

De Vrije Verkoop
Na de PreSale volgt de Vrije Verkoop. De woningen die nog niet gereserveerd zijn komen nu in vrije verkoop en zijn voor iedereen beschikbaar. In de Vrije Verkoop hebben we tevens definitieve en vaste vrij-op-naam prijzen voor alle woningen.
De mensen die zich melden tijdens de Vrije Verkoop kunnen direct een Koop- en aannemingsovereenkomst tekenen, de mensen met een Reserveringsovereenkomst krijgen hun Koop- en aannemingsovereenkomst nu ook aangeboden.

Contact en Informatie
Heb je vragen (het verkoopproces of wat dan ook) over de woningtypes Tuinwoning 125, Tuinwoning 133, Herenhuis 150 dan bel of mail je één van de WoningCoaches:

Enny Trouw, 06 82 55 37 65, woningcoach@vorm.nl
Sandra Dickmann, 06 82 09 49 79, woningcoach@vorm.nl
Priscilla Goedendorp, 06 82 55 16 63, woningcoach@vorm.nl

Voor alle overige woningen en appartementen neem je contact op met:

Bert van Vulpen Makelaars
​​​​020 – 545 10 51
amstelveen@bertvanvulpen.nl

Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV
020 – 305 2662
info@ramonmossel.nl
 
Wij wensen je veel plezier met het bestuderen van ons mooie plan Eilands’ Eigen en heb je vragen? Schroom niet en neem contact met ons op! Zie ook de projectwebsite voor meer informatie: https://aanbod.vorm.nl/eilandseigen

Foto's

Kenmerken

Projectstatus
Onbekend
Prijzen
Te koop van € 410.000,- tot € 2.100.000,-
Woonoppervlak
60 m2 tot 245 m2
Kaveloppervlak
113 m2 tot 770 m2
Slaapkamers
2 tot 5